congres arts en voeding

congres arts en voeding 6 april

Veel belangstelling voor de Fruitbox in de wachtruimte van het gezondheidscentrum!

Het 9 Maanden Menu was aanwezig op de leefstijl-markt op het congres Arts en Voeding op 6 april 2018  Positief aandacht was er voor gezonde voeding in de wachtruimte van het gezondheidscentrum of ziekenhuis. Verloskundigen die de fruitbox in de wachtruimte hebben  zijn enthousiast over het concept en zien direct een aanleiding om het over een gezonde leefstijl te hebben. Het 9 maanden menu werkt aan een gezonde “footprint” voor toekomstige generaties, door ons in te zetten voor gezondere voeding onder zwangere vrouwen.

 Hoe kunt u als hulpverlener de handvatten bieden om gezonder te eten?

Linda Rentes, verloskundige en co-founder van het 9 Maanden Menu legt graag uit op welke manier je er handen en voeten aangeeft. Via de mail linda@9maandenmenu.nl of het contactformulier op de site kunt u haar vinden. Samen met Ekomenu heeft het 9 Maanden Menu een maaltijdbox voor de zwangere met een gevarieerd aanbod, makkelijke, lekkere recepten en altijd 250 gram groenten.

Hiernaast hebben wij ook fruitboxen voor wachtruimtes. Een stukje fruit aanbieden als je cliënten wachten op hun afspraak. Wil jij als arts daar ook het goede voorbeeld in geven bestel dan nu de gratis proefbox voor in de wachtruimte via www.9maandenmenu.nl