Wat is het 9 maanden menu?
Het 9 Maanden Menu is een op de zwangere moeder afgestemde biologische maaltijd met veel groenten en gevarieerde recepten.

Waarom het 9 Maanden Menu ?
Veel aanstaande moeders zijn onzeker over wat er wel of niet kan worden gegeten. Het 9 Maanden Menu geeft houvast en bevat alle ingrediënten voor een gezonde maaltijd met voldoende groenten volgens de richtlijnen van het voedingscentrum.

Waar kan ik het 9 maanden menu bestellen ?
Vanaf begin februari is het 9 Maanden Menu te bestellen via Ekomenu.nl.

Waarom bij Ekomenu?
Ekomenu heeft al een aanbod van diverse maaltijd boxen en past met haar biologisch aanbod uitstekend bij de visie en missie van het 9 Maanden Menu. Ook werkt Ekomenu samen met EkoPlaza waardoor je als klant de optie hebt om het 9 Maanden Menu in de winkel op te halen.

Wat kost het 9 Maanden Menu ?
Dat is afhankelijk van het aantal personen en de frequentie maar voor 5.50 Euro per maaltijd heeft u al 3 biologische maaltijden voor 2 personen bij u thuisbezorgd. Download bijgaande voucher en ontvang een speciaal introductie aanbod.
( introductie aanbod ) 12 weken het 9 maanden menu met flexibel bestel en pauzeer optie voor 2 personen voor 5 Euro per maaltijd i.p.v. 5.50 per maaltijd pp. gebruik code 9MaandenMenu 2017) Direct verband tussen biologisch eten en gezondheid is moeilijk aan te tonen. Wel is het zo dat er minder bestrijdingsmiddelen op biologische producten zitten ( bron Voedingscentrum). Wat er niet opzit krijgt u en uw kind niet binnen. Daarom is biologisch een logische keuze voor moeder en kind.

Wie zijn de initiatiefnemers van het 9 Maanden Menu