Gezond lunchen tijdens de zwangerschap

Soms is het tijdens je zwangerschap moeilijk om de aanbevolen hoeveelheid groente binnen te krijgen. Soep eten tijdens de lunch of het avond eten is een mooie manier om extra groenten binnen te krijgen. Met deze lage temperaturen is het niet alleen gezond maar ook lekker om even op te warmen met een kopje soep tijdens de lunch. In het e-receptenboek van Juglen Zwaan staan recepten voor verschillende soepen vol met groentes. Download het boek hier.

In het recepten boek staat een lekker recept voor een wortelsoep met gember. Wortel bevat veel voedingsstoffen en vezels die heel goed zijn voor jou en je baby. Wortelen vullen goed, zonder dat je er heel veel van moet eten. Ook bevatten ze veel vitamines die je nodig hebt tijdens je zwangerschap

Kijk hier voor meer inspiratie voor lekkere en gezonde recepten tijdens jou zwangerschap of kies voor het 9 Maanden Menu. Het 9 Maanden Menu helpt jou en je gezin om gezonder te eten door middel van gepersonaliseerde recepten en wekelijks thuisbezorgde maaltijd boxen. De maaltijden zijn zo ingericht dat je voldoende groenten binnen krijgt volgens de adviezen van het voedingscentrum en alles eet wat goed is voor jou en je kindje.