fbpx

Gezonde start

Het samenwerkingsverband “Gezonde Start” heeft in 2017 van het Ministerie van Economische Zaken de opdracht gekregen voor dit onderzoeksproject. Het doel is een aanbod van voeding met voldoende groente en fruit samen te stellen om moeder en kind een gezonde start te geven.

De initiatiefnemers van het samenwerkingsverband hebben een brede coalitie van experts en onderzoekers bijeengebracht. Vanaf de start in februari 2017 tot eind april 2018 is onderzoek gedaan naar de opbrengsten en de ervaringen van zwangere vrouwen met het 9 Maanden Menu. De resultaten kun je lezen in het blog en de complete rapportage is op te vragen via de mail info@9maandenmenu.nl

Meedoen aan dit project?

Wil jij ons helpen met onze missie: “een gezonde Foodprint voor toekomstige generaties” ? Neem dan contact op met Linda Rentes, samen komen we verder!

Wil jij je voedingspatroon veranderen met behulp van een maaltijd box speciaal voor zwangere vrouwen van Ekomenu? Bestel deze hier!

Linda Rentes MBA

Verloskundige ( niet praktiserend), co-founder van het 9 Maanden Menu.


“Belangrijk is dat de nadruk gelegd wordt op wat er wél gegeten kan worden en dat gezonde voeding bij aanstaande ouders een vanzelfsprekendheid wordt.”

Marjolijn de Vlaam

Chef van Ekomenu en  partner van het project


“Het is onze missie een gezonder eetpatroon te realiseren middels gepersonaliseerde menu’s en maaltijdboxen.”

zwanger